Våra putsare förklarar
hur det funkar!

Vi lät Jocke och Tommy berätta mer om tjänsten och visa hur det funkar på plats. Kolla på filmen här ovanför.

image

Har du inte tid?
Det har vi!

Tanken med abonnemanget är att du som kund i princip ska ha rena fönster hela året runt utan att behöva boka eller passa tider. För att det ska fungera smidigt, putsar vi fönster i mark-, källar-och souterrängplan utvändigt i abonnemangspriset, inom vissa tidsintervaller i ett årsschema. Det kommer att förhöja känslan av rena fönster hela året runt!

Men blir inte fönster på övre plan smutsiga också? Visst blir dem det, men de sociala umgängesytorna som kök och vardagsrum, där man tillbringar större delen av sin vakna tid, ligger oftast på just markplan. Som abonnemangskund kan du därför boka olika tilläggstjänster som invändig fönsterputs eller puts av fönster på det övre våningsplanet. Det gör du förslagsvis en eller två gånger om året. För att detta ska fungera krävs det att våra fönsterputsare får access inomhus till villan eller radhuset, genom en tidsbokning. Se gärna dessa komplement som en möjlighet att göra extra fint en eller par gånger om året.

Som abonnemangskund kommer du att få fina erbjudanden på just dessa tjänster flera gånger om året. Under tiden håller abonnemanget dina fönster rena där du vistas mest, något du och din familj kan njuta av varje dag! s

Du bokar enkelt extra fönsterputstjänster genom att kontakta oss!

Tomina - proffs på
fönsterputs sedan 94!

Tomina är en av Sveriges ledande leverantörer av fastighetsnära stödtjänster. Vi rengör glasytor och fasader, vi reparerar, snöröjer och sköter gröna utemiljöer. Vår verksamhet startaade 1994 och vi erbjuder även konsultation av våra tjänster till fastighetsägare och arkitekter för att skapa goda förutsättningar för modernt fastighetsunderhåll.

Denna kunskap och erfarenhet vill vi nu även erbjuda privata kunder.